I Usa og Canada har de i en årrække haft en slags drink, en ny kategori som bliver kaldt “Relax drink”. I al sin enkelthed går det ud på at
Læs mereJeg smagte cult’s Mokaï forleden, en såkaldt hyldeblomst cider i et fancy design. Det lader dog til, at cult har brugt mere energi på designet end indholdet. [singlepic id=393 w=220]
Læs mereIgår havde jeg fornøjelsen på Kulinarisk Sydfyn at smage en ny vodka i Danmark, Bakon Vodka, som navnet hentyder til, er en bacon vodka. Det lyder jo umiddelbart meget mærkeligt,
Læs mereØrbæk er et lille bryggeri på fyn, der idag er kendt for sine økologiske produkter inden for især øl, juice og sodavand. Ørbæk vil dog ikke nøjes med at kigge
Læs mereJeg har set lidt nærmere på to kendte smoothies fra detailhandlen, nemlig Frugtpressen Smoothie “Appelsin, Banan, Mango og Fersken” og Valsølille “Fersken – Jordbær”. [singlepic id=397 w=150] [singlepic id=399 w=150]
Læs mereSom led i mit fokus på Molekylære drinks, er det idag cocktailskum som jeg kommer nærmere ind på. Man har i mange år brugt æggevide til at lave et flot
Læs mereFornylig var Terje Henriksen, “Master of Cocktails” i Danmark, hvor han holdt sit første Bartender/kokke kursus i “Mokelukær bartending” i Danmark. Under dette kursus, som der vil komme flere blogs
Læs mereDet første interview i rækken af kendte og dygtige bartendere i Danmark, er netop blevet færdigt! 🙂 [singlepic id=292 w=350] Find udaf hvor du kan møde Kasper, hvilken spiritus han
Læs mereFornylig var Terje Henriksen i Danmark, hvor han bl.a. lavede denne variant af den klassiske Mojito – med det passende navn: Mojito of the future [singlepic id=925 w=350] Kort fortalt
Læs mereSom det ses i mojitomani guiden, kan der laves et utal af lækre twist af den kendte mojito. Forleden smagte jeg en ny mojito i byen, på Herr Bartels, med
Læs mereDet lyder umiddelbart lidt åndsvagt, hvad der er fundet på i London, nemlig at fordampe en Gin & Tonic, så man kan indånde den i stedet for at drikke den.
Læs mereIntro: Mens jeg var igang med skrive min forengående blog om ingefærøl, dens historie og evt mulige drinksmuligheder, begyndte jeg at tænke over hvor svært det rent faktisk er at
Læs mereEr is virkelig så vigtig til en drink? Er der forskel på is og er betyder udseendet virkelige noget? Det er spørgsmål jeg aldrig rigtig har skænket en tanke, men
Læs mereDrinksMeister & Club Retro Odense inviterer til kreativ bartending kursus i molekylær gastronomi. Molekylær gastronomi eksperten, Terje H Henriksen, kommer til Odense torsdag den 5 maj hvor kursuset “Master of
Læs mereRadius Distillery – Masterclass og tasting for besøgende. Lørdag den 24. marts afholdte Radius Distillery et Masterclass, og tasting for besøgende på deres rustikke gård, hvor deres gin produceres. Jeg
Læs mereEfter et stykke tid med inaktivitet, er DBL (Dansk bartender Laug) nu igen på banen. Dette ser man bl.a. med deres nye hjemmeside som har udover har fået nyt design,
Læs mereCuba satser på de unge Urban Drinks er det nye ”slogan” fra Hela Wine, der står bag bl.a. Cuba vodkaerne. Det skal være nemt, smage godt, og helst et sødt
Læs mereBlu Zephyr Gin Ny Gin på markedet – Den blå Zephyr. [nggallery id=11] Ideen var at skabe en ny gin, en moderne gin som skiller sig ud fra den klassiske
Læs mereEn ny designer flaske er landet på vores bord. Den nye i klassen hedder Girl, for girls only. Producenten er ukendte By Neckers, som er fransk. Man kan godt komme
Læs mereKyiv mule – Barer og restauranter har i sympati med Ukraine valgt at ændre navnet på den populære cocktail kaldet Moscow Mule efter den russiske invasion Så nu skal vi
Læs mereMå vi præsentere: Malmö Tonic! Hvis du elsker gin vil du helt sikkert også elske Malmö Tonic. Malmö Tonic er fremstillet af 3 svenske Gin & Tonic entusiaster. Malmö Tonic
Læs mereDobbelt Dutch- Og det er lige præcis det at det er! De Hollandske tvillinger Joyce og Raissa har med deres store kærlighed til gin, skab en unik serie af 7
Læs mereMonin sirup er jo kommet med nogle lækre nye produkter og dem skulle jeg selvfølgelig lige prøve at smage og lege lidt med. Man må sige de har virkelig klaret
Læs mereEfter to års corona ned lukning, var det fuldstædig som at blive lukket ud på græs, da årets whisky messe blev afhold d. 5 marts 2022. Vi var kloge nok
Læs mereAt stå for underholdningen til firmafesten kan være en skræmmende opgave, men med en smule planlægning og kreativitet kan det blive en mindeværdig og fornøjelig begivenhed for alle medarbejdere. Her
Læs mere