Amate Tequila & Jordbærsorbet is
Her forleden havde jeg besøg af Århus-bartenderen Lasse Rishøj Hansen, hvor vi legede lidt med forskellige lækre ingredienser. En af dem var Amate Reposado Tequila (100% agave naturligvis), en skøn Tequila med masser af karakter. Da vi samtidigt testede forskellige Luscombe produkter, fandt vi på denne skønne cocktail:
[singlepic id=836 w=300] Amate Strawberry4 cl Amate Reposado Tequila
3 cl Luscombe Lime Crush
2 cl Chambord (hindbærlikør)
7 cl Jordbærsorbet is fra Dolce Vita
Vaniljekorn fra en ½ Tahiti Vanlijestang.
Smagen af jordbær trængte ikke helt igennem, så vi tilføjede lidt Chambord inden vi endte med denne sag. Man kunne med fordel have tilføjet noget jordbærpure eller sirup, for at understøtte smagen noget mere. Men alt i alt en lækker Tequila cocktail, med et godt pift af hindbær og jordbær.
[nggallery id=136]
Hej Bo
Jeg har ikke hørt om at der dicideret findes det du efterspørger på min blog. Men jeg tænker at man måske kunne lave nogle interessante cocktail indeholdene fx, Acai bær, Acai Pulver osv. Men mange cocktails , dem med frugt og bær, indeholder jo faktisk allerede Raw Food. Så længe et bær ikke er henlagt i sukkerlager og i den dur, men derimod er frisk og råt, ja så er det jo Raw Food. Derudover er kokosmælk og kokosvand, fremstillet på bedste vis og uden ødelæggende forarbejdning, også Raw Food og kan vel også bruges til en god cocktail?
Håber du kan bruge mit svar
kh Johanna