Hot Chocolate
Jeg har været i gang med at forberede mig til en kommende cocktail-konkurrence og har derfor ladet min kreativitet slå sig løs, dette var et af mine mere vellykkede forsøg, dog var den ikke egnet til konkurrencen, da farve- og stil ikke helt passer til konkurrencen.
Så her får i den.
3 cl Bols cacao (hvid)
2 cl Havana club (lys)
1 cl Galliano
1 skive chili (ca. 3 mm)
1 stykke chokolade, ca. 1,5 x 1,5 cm
10 cl Thise sødmælk
Alt dette røg i blenderen…
Derefter hældte jeg lidt hot chocolate likør fra VomFass på toppen og lidt revet, hvid chokolade, pyntede den med to stykker chili – og violá, Hot Chocolate var en realitet!
Den er lavet som en dessert-cocktail, til at nyde de varme sommeraftener, i stedet for en stor portion flødeis. Den skal have en blid smag af chokolade og vanilje og have et lille bid af chili i eftersmagen. Velbekomme!