Kirsebærlikør byder foråret velkommen
Aftenerne bliver lunere og lysere. Et tegn på at foråret er på vej. For at byde den spirende sæson ordentlig velkommen, har den danske hofleverandør af likør, Peter F. Heering bedt barchefen, Esben Pagh, fra den københavnske cocktailbar Lidkoeb, om at udvikle en forfriskende forårscocktail, hvor smagen trækker forårsfornemmelserne frem.
Foråret er endelige over Danmark, og det skal fejres med manér. Derfor har Heering i samarbejde med den hippe københavnske cocktailbar, Lidkoeb, sammensat en frisk forårscocktail, der i den grad leder tankerne hen på det spirende forår.
Opskriften er baseret på den danske kirsebærlikør, Cherry Heering, der er fast inventar på hippe barer verden over.
Forårscocktailen har friske smagsnoter og likøren, Cherry Heering, giver cocktailen den fineste røde farve og en delikat frugtig smag – værsgo’ at nyd.
“Kirsebær swizzle”
- 1 cl. Cherry Heering
- 1 cl. Marascino likør
- 1 cl. sukkerlage
- 2 cl. frisk limejuice
- 4 cl. Jamaicansk rom
- 1 dash Bitter truth Spiced Chocolate bitters
Alle ingredienser hældes over knust is i et lavt glas, og røres grundigt sammen. Der toppes yderligere med is og pyntes med et kirsebær på toppen.
”Kirsebær Swizzle” kan smages på cocktailbaren Lidkoeb, Vesterbrogade 72b, 1620 København V.